Selidbe firmi

SELIDBA FIRME – SVE ČEŠĆA POTREBA NAŠIH KLIJENATA

Razvoj firme i povećanje broja zaposlenih iziskuje potragu za poslovnim prostorom koji će biti bolji, prostraniji, koji će bolje zadovoljiti sve kriterijume zaposlenih. Naša agencija za selidbe ATOM SELIDBE stavlja Vam na raspolaganje usluge organizovanja selidbe firmi u novi poslovni prostor, na bilo kojoj lokaciji da se nalazi. Naš zadatak je da se postaramo da Vašu firmu preselimo što brže i efikasnije. Selidbu obavljamo u period kada zaposleni neće biti ometani u obavljanju svojih poslova, kako biste što manje vremena gubili u prekidu rada.
Naše radno vreme je neprekidno – 24/7/365, što znači da vam u svakom trenutku stojimo na raspolaganju, jer želimo da učinimo sve za Vas, da Vam olakšamo period preseljenja.
Kod nas su ispoštovani svi mogući standardi i pravila, tako da možete da budete potpuno sigurni da su sve vaše stvari sa nama potpuno bezbedne i da će neoštećene stići na odredište. Pored organizovanja selidbe firmi u Beogradu, možemo da vam ponudimo i usluge transporta vaše robe na bilo koju lokaciju u Srbiji, ali i međunarodne selidbe. Naši radnici se mogu pobrinuti da se brzo i bezbedno obavi utovar i istovar svih stvari, a postoji i mogućnost angažovanja naših radnika za poslove montaže i demontaže nameštaja, poslovnog inventara ili nekih drugih predmeta.
Širok asortiman usluga potpuno je prilagođen potrebama i zahtevima klijenata, jer su nama klijenti u stalnom fokusu i stalo nastojimo da našu ponudu i naše usluge usavršimo, kako biste Vi bili što zadovoljniji.
Cene pod kojima obavljamo usluge selidbe firmi su jedne od najpristupačnijih na tržitu, u to se možete uveriti nakon jednog telefonskog poziva.