Transport robe, selidbe, Transport robe Atom Selidbe

Naša agencija tu je da vas reši sve nepotrebne brige koja se tiče selidbe. S obzirom da pružamo uslugu selidbe “ključ u ruke”, sve obaveze koje se tiču selidbe možemo preuzeti na sebe, počev od pakovanja stvari, utovara pa sve do transporta i istovara istih. Međutim, ako imate vremena i voljni ste da sami pakujete nameštaj, a potreban vam je samo transport robe, spremni smo da vam pomognemo.

Prevozno sredstvo koje najčešće koristimo prilikom transporta robe, naročito kada se radi o selidbama u Beogradu i selidbama u ostalim gradovima Srbije, jeste kombi. S obzirom da se njime vrlo lako manipuliše, odnosno da se može kretati u svim delovima grada u bilo koje vreme, da se lako nalazi mesto za parkiranje, omiljeno je prevozno sredsvo među onima koji obavljaju selidbu. Korisnici naših usluga ga, pak, vole zbog vrlo povoljne cene.

Međutim, nekada za transport robe koristimo i kamion. Ovo prevozno sredstvo gotovo da je neophodno kada se radi o velikim selidbama. Kada je potrebno preseliti veliki poslovni prostor ili domaćinstvo, kamion je mnogo jednostavnije rešenje od kombija. Njegova veličina omogućuje da se odjednom utovari veliki broj robe, a da se pritom ništa ne ošteti tokom transporta.