O nama - Selidbe Beograd

Agencija Atom Selidbe osnovana je 2003. godine u Beogradu sa željom da pomogne svima onima koji se nekuda sele i liši ih nepotrebne brige preuzimanjem ovog nekada vrlo stresnog posla na sebe.

U zavisnosti od toga šta vam je potrebno, vršimo selidbe po sistemu “ključ u ruke” i selidbe “od vrata do vrata”. U prvom slučaju na sebe preuzimamo čitav proces selidbe, počev od pakovanja nameštaja i ostalih stvari koje želite da preselite, eventualne demontaže, preko utovara, transporta i istovara do ponovne montaže prethodno rasklopljenog nameštaja. Ali ako želite selidbu “od vrata do vrata”, odnosno spremni ste da sve sami demontirate, spakujete i potreban vam je isključivo transport, takođe smo tu da vam pomognemo.

Iako se nalazi u Beogradu, naša agencija ne vrši samo usluge selidbe u Beogradu, već i selidbe u u zemlji i međunarodne selidbe. Bilo da želite da se iselite iz kuće ili stana u kome živite, bilo da planirate da izmestite svoj poslovni prostor, sa agencijom Atom Selidbe možete biti sigurni da će sav vaš nameštaj i ostale stvari koje selite sa sobom stići bezbedno, bez ikakih oštećenja.

U slučaju da postoje stvari kojih ne biste zauvek da se odreknete, ali trenutno nemate gde da ih smestite, nudimo vam mogućnost čuvanja svari u nekom od naših za ovu potrebu adekvatno opremljenih skladišta.

Pre nego što se dogovorimo oko svih detalja, pozovite nas da vas posetimo i izvršimo BESPLATNU procenu selidbe.

 

SVA DEŠAVANJA IZ AGENCIJE ZA SELIDBE ATOM, KAO I SAVETE I INFORMACIJE O SELIDBAMA PRATITE NA STRANICI - AKTUELNO.....detaljnije