Međunarodne selidbe, selidba, selidba nameštaja

Sve je veći broj onih koji se odlučuju da se na kraći ili duži vremenski period odsele u inostranstvo. Neki odlaze da se školuju, neki u potrazi za novom poslovnom šansom, neki zbog ljubavi. O čemu god da se radi, selidba u neki potpuno novi grad, novu državu, predstavlja izvesnu dozu stresa, jer se vaš život na neki način menja. Pored svih obaveza o kojima tom prilikom imate da razmišljate, briga o selidbi nameštaja i ostalih stvari iz vašeg domaćinstva vam je najmanje potreba.

Dopustite nama da se o tome postaramo. Po dogovoru ćemo vas posetiti i izvršiti besplatnu procenu selidbe. Tačno ćemo vam reći za koje naše usluge smatramo da su vam neophodne i proceniti koju sumu novca je za to potrebno da izdvojite.

Međunardne selidbe sa nama su jednako sigurne kao i selidbe u Beogradu i selidbe u Srbiji. To što je reč o inostranstvu ne mora da vas brine i stvara vam dodatnu presiju. Možete biti uvereni da će sve vaše stvari sa nama stići bezbedno i u stanju u kakvom smo ih zatekli po dolasku na početnu destinaciju.

Ako se, pak, selite ali postoje komadi nameštaja ili drugih stvari koje biste ostavili za sobom a ne želite da ih prodate, takođe imajte na umu da vršimo skladištenje robe. Jer kada ih nama ostavite na čuvanje, možete biti sigurni da su u pravim rukama.

02-medjunarodne-selidbe
02-medjunarodne-selidbe

03.selidbe-inostranstvo
03.selidbe-inostranstvo

04.prevoz-robe-u-inostranstvo
04.prevoz-robe-u-inostranstvo

05
05

06
06

agencija-za-medjunarodne-selidbe
agencija-za-medjunarodne-selidbe

medjunarodna selidba
medjunarodna selidba

selidba crna gora
selidba crna gora