Kombi prevoz, Kombi prevoz Beograd, Kombi prevoz Atom Selidbe

Najčešće prevozno sredstvo koje se koristi prilikom selidbi, naročito kada se radi o selidbama sa jednog kraja na drugi kraj istog grada i selidbama u zemlji, jeste kombi. On je za ove potrebe omiljen ne samo među onima koji obavljaju selidbu, već i među korisnicima njihovih usluga.

Jedna od prednosti kombi prevoza jeste njegova vrlo pristupačna cena, s obzirom da je reč o najjeftinijem vidu transporta robe. Ovu činjenicu treba imati na umu kada se radi o međunarodnim selidbama, jer za transport kombijem nije potrebno izdvojiti dodatne troškove za izdavanja dozvola za velika vozila.
 


Kombi prevoz se pokazao dosta praktičnijim od kamiona, naročito kada se radi o preseljenju na drugu lokaciju u istom gradu. Po ovakvoj sredini se mnogo lakše upravlja kombijem i nema dodatnog pritiska vezanog za parkiranje, što je slučaj sa prevozom stvari kamionom. Kombi ne zahteva veliki prostor za parkiranje, objektima u koji se unose stvari je lakše prići, te se samim tim istovar vrši brže i lakše.

Za razliku od vožnje kamiona, vožnja kombijem je dozvoljena u bilo koje doba dana i noći, i u bilo kom delu grada. To dodatno olakšava i ubrzava posao, naročito ako ste iznenada odlučili da se preselite i želite to odmah da uradite.