Agencija Atom Selidbe, Atom Selidbe Beograd, Selidbe Beograd

Od 2003. godine od kada smo osnovali agenciju Atom Selidbe pružamo usluge selidbi u inostranstvu, čitavoj Srbiji, pa i Beogradu, gradu u kom smo i započeli ovaj posao. Godine rada i iskustva pomogle su nam da naučimo kako da na najefikasniji način pomognemo svojim klijentima prilikom selidbe i rešimo ih briga koje ona nosi sa sobom.

U zavisnosti od toga o kakvoj selidbi je reč, selidbe u Beogradu vršimo kamionom ili kombijem. Kombi prevoz u ovom slučaju mnogo češće praktikujemo s obzirom da je manjim vozilom lakše manipulisati: dozvoljeno je kretati se u bilo kom delu gradu u bilo koje doba dana i noći, lakše se pronalazi mesto za parkiranje, pa je samim tim i lakše što bliže prići objektu u koji je potrebno uneti dovezene stvari.

Ako želite, sve obaveze koje se tiču selidbe možemo preuzeti na sebe. Doći ćemo na dogovorenu adresu, izvršiti besplatnu procenu selidbe, a potom prionuti na posao. Umesto vas možemo spakovati stvari koje želite da preselite, bilo da se radi o gabaritnom nameštaju, bilo da je reč o delikatnim predmetima pravljenih od osetljivih materijala, a potom ih bezbedno transportovati do željene lokacije.

U slučaju da vaš nameštaj ne može u jednom komadu da se iznese iz stana/zgrade/kuće, izvršićemo demontažu, a potom ga pri dolasku na vašu novu adresu ponovo montirati tako da izgleda baš kao i pre nego što smo ga rasklopili.

01
01

01 selidbe beograd
01 selidbe beograd

02
02

03
03

04
04

selidbe beograd - i na tesko dostupnim mestima.02
selidbe beograd - i na tesko dostupnim mestima.02

selidbe beograd - i na tesko dostupnim mestima.03
selidbe beograd - i na tesko dostupnim mestima.03

selidbe beograd - i na tesko dostupnim mestima
selidbe beograd - i na tesko dostupnim mestima