Prevoz klavira, Prevoz klavira Beograd

To da je klavir izuzteno vredna stvar, i to ne samo materijalno već da pre svega uglavnom poseduje sentimentalnu vrednost, vrlo dobro znaju oni koji ga imaju. Bilo da ste profesionalni pijanista ili da se muzikom bavite amaterski, o klaviru koji posedujete sigurno vodite računa. Zato bi nakon toliko godina brige bilo nezamislivo da mu se nešto dogodi samo zato što treba promeniti mesto boravka.

Svesni da nije reč o običnom komadu nameštaja, već o delikatnom instrumentu, prevozu klavira pristupamo s posebnom pažnjom. Kako bi u besprekoronom stanju stigao na vašu novu adresu, pre samog transporta vršimo njegovo pakovanje koristeći pritom specijalne materijale. U zavisnosti od veličine klavira, po njega dolazimo adekvatnim vozilom u kome ima dovoljno prostora da se smesti, a da se pritom ne ošteti. Nakon što ga dovezemo do zahtevane adrese, vršimo istovar vašeg klavira i nosimo ga u prostoriju koju želite na ma kom spratu se ona nalazila.

Znamo da je prevoz klavira ono zbog čega najviše strepite prilikom selidbe, ali ako nam se obratite, nema razloga za brigu. Naš profesionalno obučen tim će učiniti sve da vaš voljeni instrument stigne u istom onakvom stanju u kom je izašao iz poslednje prostorije u kojoj je boravio.