Selidbe stana

Selidba stana je nešto što se najčešće planira. Naše usluge selidbe iz domena selidbe stana vršimo kombijem ili kamionom u zavisnosti od količine i dimenzija stvari koje posedujete, ali i mesta na kome se nalazi stana iz koga se selite i stan u koji se selite. Imamo tim obučenih profesionalaca koji se selidbama bave dugi niz godina što je i jedan od preduslova za efikasnu selidbu. Selidbe stanova vršimo u bilo koji deo grada ili van grada ukoliko su u pitanju međugradske ili međunarodne selidbe.
Za nas prepreka ne postoji (sprat, zgrada bez lifta, uski hodnici, ........) sve radimo sa ciljem da ispunimo Vaša očekivanja i učinimo selidbu što manje stresnom.

Selidbe stana više nisu komplikovane kao nekada, zato nemojte oklevati. Na Vama je samo da se opustite i planirate raspored u novom stanu, a sigurnost Vaših stvari prepustite nama, jer su selidbe stanova naša specijalnost.

Selidbe obavljamo po veoma pristupačnim cenama. Sve konsultacije i procene selidbi su besplatne, tako da nas uvek možete pozvati i radi informisanja.

Kontakt telefoni:

011/ 63 08 012

060/ 45 06 666

066/ 94 00 005